Wie ben ik?

“mijn passie is mensen in hun kracht zetten qua gezondheid en zelfvertrouwen en de begeleiding in de weg daarnaar toe”

Ik ben Ellen en werk 4 dagen in de week in mijn praktijk in Veldhoven. Ik ben geboren in Boxtel Brabant maar opgegroeid in het Westland. Sinds 2018 weer terug in het heerlijke Brabantse land.

In 2001 heb ik 5 jaar in Frankrijk gewoond en was eigenaar van een camping in de Pyreneeën. Ik kreeg veel gezondheidsklachten maar de reguliere zorg kon niks vinden. Door goede gesprekken met lieve vrienden besefte ik dat ik heimwee had. Sindsdien is bij mij het besef gaan groeien dat lichaam en geest samenwerken.

Dit besef is door mijn opleiding als voetreflextherapeut plus bij Total Health Academy gegroeid. Sinds 2022 ben ik als afgestudeerd natuurgeneeskundig therapeut ingeschreven in het zorgregister en aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

Mijn specialisaties zijn verminderen van klachten van Hooggevoeligheid en Stress, Oncoreflex, Chronische vermoeidheid, Rug- en nekklachten, Chronische blaasontsteking, Huidproblemen.

vlindervoetreflex-boon

Stimuleert het zelfgenezend vermogen

vlindervoetreflex-vormpje

Geeft ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk

vlindervoetreflex-circle

Geeft verbetering van de energiedoorstroming.

vlindervoetreflex-vierkant

Ontgift het lichaam

  • Stimuleert het zelfgenezend vermogen
  • Geeft ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk
  • Geeft verbetering van de energiedoorstroming.
  • Ontgift het lichaam
vlindervoetreflex-asset11
vlindervoetreflex-asset11
vlindervoetreflex-asset6
vlindervoetreflex-asset10

Waarom voetreflex?

Ontspannen en herstellen met een voetreflexmassage creëert algehele ontspanning, zorgt voor betere doorbloeding, bevordert het transport van afvalstoffen, verhoogt de weerstand, verminderd stress en verbetert de zenuw- en hormoonfuncties. Ook als je geen klachten hebt helpt een ontspannende voetreflexmassage om tot rust te komen.

Zo werkt het preventief, geeft energie en is het een goede aanvulling voor iedereen om je lichaam gezond te houden. Het kan ingezet worden bij allerlei gezondheidsklachten zoals:

Vlinder-voetreflex

Probeer het zelf!
Ontspan en herstel

Je bent van harte welkom voor behandelingen in mijn praktijk in Veldhoven. Wil je thuis behandeld worden in de regio Eindhoven is dit mogelijk in overleg. Een afspraak maken kan per email, telefoon, app berichtje of via onderstaande knop “afspraak maken”. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen per mail, app of telefoon.

ellen@vlindervoetreflex.nl

+31 6 408 72 073

Afspraak maken

Asset3-vlindervoetrefelx
Asset2-vlindervoetrefelx
Asset1-vlindervoetrefelx
Asset-vlindervoetrefelx
Asset4-vlindervoetrefelx

Ellen Schellekens
Praktijkruimte te Veldhoven
Pastorielaan 53 5504 CN Veldhoven

+31 6 408 72 073
ellen@vlindervoetreflex.nl

Logo-vlindervoetreflex-veldhoven
Vinder voetreflex veldhoven