Oncoreflex

Naast mijn beroepsopleiding tot voetreflextherapeut ben ik met de master training Oncoreflex® bezig. Ik heb de 1e module afgerond zodat ik mensen die de reguliere medische behandelingen achter de rug hebben en aan de herstelfase beginnen hierbij kan ondersteunen.

Voetreflexmassage staat bekend om de ontspannende en heilzame werking bij tal van klachten. Ook bij kanker is voetreflexmassage een goede keus. Oncoreflex® is voetreflexmassage speciaal voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Elke massage wordt steeds opnieuw op uw specifieke klachten, wensen en conditie afgestemd.

 Oncoreflex® voetreflexmassage wordt uitgevoerd op voeten en onderbenen.
De massages verhogen de kwaliteit van leven waardoor je je evenwichtiger, zowel geestelijk als fysiek voelt. De massages helpen de bijwerkingen voor, tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties te verminderen. Je kunt hierbij denken aan klachten zoals vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, neuropathie (zenuwpijn) en slapeloosheid.  

Oncoreflex®  massages worden gegeven vanuit een liefdevolle houding, waarin ook ruimte wordt geboden aan het verwerken van alle gevoelens en emoties die gepaard gaan met de diagnose en het verloop van de ziekte.

De herstelfase is erop gericht om het herstel te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. 

Probeer het zelf!
Ontspan en herstel

Behandelingen kunnen bij je thuis plaats vinden of in mijn praktijkruimte. Ik ben werkzaam in de regio Eindhoven en het Westland. Bel of stuur een email om een afspraak te maken. Het eerste consult omvat een intakegesprek met aansluitend een behandeling. Massagetafel en benodigdheden worden meegenomen zodat er niet meer dan een afzonderlijke rustige ruimte nodig is. Wilt u meer weten over deze behandelingen neemt u dan vrijblijvend per mail contact met mij op.

ellen@vlindervoetreflex.com

+31 6 408 72 073

Asset3-vlindervoetrefelxAsset2-vlindervoetrefelxAsset1-vlindervoetrefelxAsset-vlindervoetrefelxAsset4-vlindervoetrefelx