vlinder

Tarieven

Therapeutische behandeling (60 min)

€65,-

(incl. intake en behandelplan)

Ontspanningsmassage (50 min)

€55,-

Therapeutische behandeling kinderen
(45 min)

€40,-

Therapeutische behandeling voetreflex met ooracupuntuur

€67,50-

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau of gun je iemand een fijne voetmassage als stressrelease. Nu te koop bij Vlinder voetreflex cadeaubonnen voor een heerlijke voetmassage. De voetmassage is in te wisselen in mijn praktijk in Veldhoven of in het Westland. Je kan een cadeaubon bestellen via de mail ellen@vlindervoetreflex.nl en wordt dan per post toegestuurd. Prijs voor dit originele cadeau is €45-

Vergoeding Zorgverzekeraar

Naast de ‘reguliere zorg’ heb je als patiënt ook de mogelijkheid om, in dit geval naar mij, als complementair (alternatief) genezer te gaan. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een gedeelte van mijn behandelingen mits ze kunnen worden aangemerkt als een natuurgeneeskundige consult.
Massagetherapie kan een goede aanvulling zijn op een reguliere behandeling van bijvoorbeeld fysiotherapie, osteopaat of chiropractor. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig voor massagetherapie. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van de kosten van mijn behandelingen.
Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen, natuurgeneeskunde of alternatieve zorg door therapeuten (niet artsen) aangesloten bij de BATC. Of check de zorgwijzer. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.

Betaling

Neem bij de eerste afspraak je zorgpas mee. De gegevens heb ik nodig voor het maken van de factuur.
Na de behandeling krijg je een factuur via de e-mail die je per bank kunt voldoen. De factuur kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar indienen.

Annulering

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten kun je dit per telefoon of tekstbericht of email tot 24 uur van te voren kosteloos doen. Daarna breng ik het gehele bedrag in rekening.

Beroepsvereniging 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Acceptatie voor bovenstaande organisatie betekent dat de therapeut HBO-geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van de BATC. Tevens ben ik aangesloten bij een geschillencommissie.

Ellen Schellekens
Praktijkruimte te Veldhoven
Pastorielaan 53 5504 CN Veldhoven

+31 6 408 72 073
ellen@vlindervoetreflex.nl

Logo-vlindervoetreflex-veldhoven
Vinder voetreflex veldhoven