Vrouwenklachten

PMS , menstruatie en overgang.

Veel vrouwen weten meteen waar ik het over heb als het gaat om vrouwenklachten, ook wel gynaecologische klachten genoemd. Menstruatie, overgang en menopauze kunnen samen gaan met allerlei symptomen, die veel invloed hebben op haar fysieke en emotionele toestand.

 Bijvoorbeeld bij menstruatieklachten horen: een heftige pijnlijke menstruatie, onregelmatige cyclus, krampen in de onderbuik uitstralend naar de onderrug en benen, misselijkheid.

Bij de menopauze komen klachten voor zoals: mopperig, opvliegers, depressiviteit, slecht slapen, angsten, stemmingswisselingen in erge mate, vaginale droogte onder rugklachten etc.

PMS klachten treden op in de tweede helft van de menstruatie cyclus. Bij de meeste vrouwen verdwijnen de symptomen bij het doorbreken van de menstruatie. Klachten zijn: pijnlijke borsten, hoofdpijn, opgeblazen gevoel. Ook emotionele verstoringen, gespannen zijn, stemmingswisselingen, agressie, huilen en depressief zijn.

Deze klachten komen doordat het lichaam uit balans is. Er vinden veranderingen plaats in het vrouwelijke lichaam. Er ontstaan hormoonschommelingen en de Yin en Yang raakt uit balans. VoetreflexPlus Therapie zorgt er voor dat de hormonen en de Yin Yang weer in balans/evenwicht komen. VoetreflexPlus Therapie bestaat uit een combinatie van Chinese acupunctuur en Westerse massagetechnieken, die op een speciale manier worden toegepast, zodat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Probeer het zelf!
Ontspan en herstel

Je bent van harte welkom voor behandelingen in mijn praktijk in Veldhoven. Wil je thuis behandeld worden in de regio Eindhoven is dit mogelijk in overleg. Een afspraak maken kan per email, telefoon, app berichtje of via onderstaande knop “afspraak maken”. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen per mail, app of telefoon.

ellen@vlindervoetreflex.nl

+31 6 408 72 073

Afspraak maken

Asset3-vlindervoetrefelx
Asset2-vlindervoetrefelx
Asset1-vlindervoetrefelx
Asset-vlindervoetrefelx
Asset4-vlindervoetrefelx